Bøkene om Arn blir film!

Wow, det er bare 2 dager siden eller noe jeg sa til Laila at jeg håpet de ALDRI ville finne på å lage film om disse bøkene, fordi ingen andre enn skandinavere ville ha interesse av å lage en sånn film, og i Skandinavia har man ikke nok ressurser til å lage en virkelig god film av sånne bøker.

Nå viser det seg at det har de faktisk tenkt å gå igang med...

HELDIGVIS ser det ut til at det i hvert fall blir 2 filmer utav det, men selv det er ikke en eneste film for mye...

Bøkene om Arn anbefales på det aller, aller varmeste, de er utrolig bra! De består av 3 + 1 bøker (3 blå om Arn og en rød etter Arn), og er en delvis fiksjon om hvordan Sverige ble til. Er nok beste bok-føljetongen jeg har lest i mitt liv, og kanskje de beste bøkene uansett jeg har lest.

Løp og kjøp! :-)
Comments

Ny vektside-oppdatering

Det har vært noen bugs på linkinga til vektsidene, som alle nettlesere utenom Internet Explorer taklet (wow, det var jo nytt...).

Men nå skal SELV Internet Explorer takle linkene!

Enjoy :-)
Comments

Vektsidene er oppdatert

Nå er Vektsidene oppdatert, med ny bruker, og med litt nye grafer og analyser.

Inntil videre er Vektkonkurransene lagt på is, men kommer sterkere tilbake senere!
Comments

Mer musikk, noe nytt og spennende!

Har lagt til bl.a. Megadeth og Masterplan -- sjekk spesielt sistnevnte, som kan være en positiv overraskelse for mange... De fleste i bandet er fra Tyskland, men vokalisten er faktisk den norske sangeren Jørn Lande! Legg også merke til det tyske bandet Rage (som ikke må forveksles med Rage Against the Machines). I tillegg har jeg lagt til noe snadder fra Kamelot, et norsk-amerikansk goth-prog-metal-band. Mycket bra også det :-)
Comments

Bruce Dickinson på malmin.org

Har lagt til noen Bruce Dickinson-videoer her.
Comments

Sandnes Ulf vant 4-1 hjemme mot Kopervik

Logo_Sandnes_Ulf_4-f_1_1_6
Sandnes Ulf er sannenlig i støtet for tida, på lørdag slo vertene Kopervik 4-1, og beholder inntil videre 2.plassen i 2.divisjon -- godt jobbet!

Dette var en kamp det var veldig viktig å vinne for ikke å miste Mandalskameratene av syne, da Kopervik ikke skal ha noe å stille opp med mot Sandnes Ulf, så dette var oppskriftsmessig.
Comments

Nyhet - Musikkvideoer her på malmin.org!

Du kan nå finne musikkvideoer her på malmin.org, bare sjekk her eller bruk menyen til venstre!

I første omgang må vi selvsagt starte med Iron Maiden, siden de vel antakelig er størst, eller hva?!? ;-)
Comments

Nytt på Familie og venner

Sjekk Familie og venner-seksjonen, der er det nå nytt.

Klikk her dersom du trenger brukernavn og passord.
Comments

Laget treningsdagbøker

Jeg har nå laget 3 treningsdagbøker, for hhv. Egil, Glenn og Roar. Disse dagbøkene blir oppdatert av de respektive eierene, og gjøres dynamisk. For de interesserte; det gjøres via iFrame kombinert med en page block i Blocks 2.0, som kjøres via RapidWeaver. Ganz nize -- få deg, Mac, du også! ;-)
Comments

Vektkonkurranse nummer 5 er klar!

Vi er igang med Vektkonkurranse nummer 5!

Den foregående ble vunndet av Glenn. Han er nå ganske tett på idealvekta, og skal ned bare 2 kg. Kanskje ikke så mye i kg, men det er ganske mye når man ikke lenger har så mye å ta av. Egil og Roar skal ned henholdsvis 7,0 og 8,6 kg i forhold til startvekta.

Følg med, følg med :-)
Comments
Neste side