RSS-feed -- lett måte å holde seg oppdatert på!

I margen til venstre finner du ikon for RSS - klikk på den for lettere å holde deg oppdatert med endringer her på Malmin.org!

Roar
Comments

Søkefelt på Malmin.org

Jeg har nå lagt til et søkefelt like under menyen på alle sidene her på Malmin.org, og på den måten skal det nå være lettere å finne det du evt. leter etter. Det er etterhvert ganske mange sider her, så det kan være nyttig, kanskje...

Søkefunksjonen er laget av et plugin til RapidWeaver som heter RapidSearch, skrevet av Josh Lockhart.

Dersom du har Mac, anbefaler jeg RapidWeaver på det absolutt varmeste!
Comments

Ny vektside-oppdatering

Det har vært noen bugs på linkinga til vektsidene, som alle nettlesere utenom Internet Explorer taklet (wow, det var jo nytt...).

Men nå skal SELV Internet Explorer takle linkene!

Enjoy :-)
Comments

Vektsidene er oppdatert

Nå er Vektsidene oppdatert, med ny bruker, og med litt nye grafer og analyser.

Inntil videre er Vektkonkurransene lagt på is, men kommer sterkere tilbake senere!
Comments

Nytt på Familie og venner

Sjekk Familie og venner-seksjonen, der er det nå nytt.

Klikk her dersom du trenger brukernavn og passord.
Comments

Lagt ut flere bilder...

Sjekk "Familie og venner"-seksjonen for bilder fra speiderturen til Fredrik.
Comments

Gått over til ny versjon av RapidWeaver

rw35_icon_small
Jeg har tidligere gått over til ny versjon av RapidWeaver, fra .3.2.1 til 3.5, da det har vært store forandringer i dette programmet. RapidWeaver er det programmet jeg bruker for å lage internett-sider.

Tidligere har jeg oppgradert når jeg har jobbet med OpenOfficeSchool.org, men har avventet litt før jeg tok steget med Malmin.org, siden det enda bare er en beta-versjon av 3.5 (beta-versjon er en "nesten-ferdig"-versjon, men som kan inneholde feil).

Det er mye godt snadder i den nye versjonen, som gjør at det er enda enklere og kjappere å vedlikeholde sidene. Det største minuset med RapidWeaver, er at det ikke finnes PC-versjon av det... Og det kommer nok dessverre til å gå en god stund før det skjer.

For de som har Mac, anbefaler jeg det på det sterkeste!
Comments

Oppdatering på "Familie og venner!

Vil bare opplyse om at BaugeMalmin-bloggen er oppdatert...
Comments

Påskeferien 2006

Skrevet i Bloggen vår og lagt inn bilder i fotoalbumet.

Venner og familie bes ta kontakt med meg dersom du trenger brukernavn og passord eller gå til kontaktskjemaet (begge deler funker likebra).

Roar
Comments

Endringer her på velkomstsiden

Hei og H!

Lenge siden jeg har skrevet noe i denne bloggen nå, men nå skjer det i hvert fall noe igjen her på hjemmesidene våre...

Jeg har, som du antakelig ser, flyttet blogg-sida til forsida av malmin.org, rett og slett det var for dumt ikke å ha ei side med det alt som skjer som førsteside ;-) Den forrige sida sa noe sånt som "Bla, bla, bla og bla", uten at det endret seg noe.

Så, fra nå av blir du møtt med det siste som har skjedd rett på forsida.

Vil bare minne om at Vektsidene og Vektkonkurransene er høyst operative, og blir stadig oppdatert, og forumene er alltids tilgjengelige.

Husk også at både venner og familie har tilgang til noen sider ekstra; dersom du ikke har fått tilsendt brukernavn og passord, er det bare å sende mail til meg, så skal jeg sende til deg.

Roar
Comments

Bug funnet og rettet opp på forumsidene

Buffy var så flink å finne en bug på forumsidene (forumet kom langt nede på sida), som skyldes en feil i Internet Explorer -- det funker nemlig fint i andre nettlesere. Har nå fixet dette, slik at det skal se OK ut også i Internet Explorer.

Vil gjerne benytte anledningen til å reklamere for alt annet enn Internet Explorer, for den er så fattig på funksjoner og treig og krever for mye av datamaskinen din. Prøv heller Firefox eller Opera.

Vil også takke Buffy for tipset, flink bisk :-)

Roar
Comments

Forum er også på plass

Nå har vi også fått laget til forumet, hvor det til nå er opprettet forum for diverse og vektforum. Det hele er ganske uhøytidlig.

Kos dere, og vær snille med hverandre :-)
Comments

ENDELIG! Den nye siten er LIVE!

Fra og med i kveld er altså den nye siten live!

Det har vært endel arbeid å få det til, men takke være bl.a. RapidWeaver har det gått ganske greit!

Rekker ikke skrive så mye mer nå, er bare lettet over at det gikk såpass greit å flytte den gamle og den nye siten som det gjorde -- leggetid nå!

Yohooo! :-)
Comments

Store endringer de siste dagene!

De siste dagene har det vært store endringer på siten! Det er like før den nye versjonen blir flyttet fra prøvestadiet til "production", som man sier på SAP-språket :-)

Vektsidene er nå helt ferdige, og oppdaterte, både de vanlige og konkurransesidene.

Videre er Familie og venner-seksjonen på plass. Denne seksjonen krever brukernavn og passord. Ikke det at det er så fryktelig mye hemmelig der, men det gjør oss istand til å gjøre litt mer utav hjemmesida vår, med bilder og -- på sikt -- video, samt andre ting som er av mer privat karakter (ungene sine ønskelister, kanskjer?). Dersom du vil ha tilgang til disse sidene, er det bare å sende meg en mail på roar@malmin.org eller bruke dette skjemaet, så får du det tilsendt på mail.

Denne nye siten går live så snart jeg har fått rensket opp litt på serveren, slik at det ikke blir for mange gamle kataloger og filer, men det skjer IKKE i dag ;-)

Én ting til; vi har nå lagt inn mulighet for å legge inn kommentarer på alle bloggene her! Se f.eks. like nedenfor dette innlegget.

Nei, nå er det kveld og natt, må dusje etter treninga nå og så legge meg!
Comments

Første galleri på "Familie og venner" er ute!

Har nå laget et galleri fra 30 + 30-årsdagen til Laila og meg fra 2004. For testen sin skyld, har jeg lagt ut i både html-format og flash, hver med sine styrker. I html-galleriet kan man velge ut enkeltbilder og klikke på dem, mens i flash-galleriet får man et slideshow, som man enten kan la gå automatisk, eller man kan velge å klikke til neste bilde selv.

Gi gjerne tilbakemelding på mail dersom du har synspunkter på valg av html eller flash!

Roar
Comments

Tester passord-beskyttelse

Det ligger allerede ute en del bilder, men jeg har en god del flere bilder jeg kunne tenke meg å legge ut. Disse vil jeg helst ikke skal ligge helt åpne, og har derfor undersøkt muligheten for å legge passord på sidene.

Og det ser det ut til at jeg nå har funnet.

"Lockdown", et plugin til RapidWeaver, har faktisk denne funksjonaliteten, helt på servernivå. Dette innebærer at vi nå kan begynne å legge ut mye mer bilder enn det vi har gjort til nå! Weeeeheeeee :-)
Comments

Andre innlegg!

Fortsatt ikke så mye spennende å fortelle, men en liten oppdatering på framdriften...

Jeg har nå lagt til litt flere sider, og har vel endelig bestemt meg for at hele siten skal over på dette nye systemet. Tidligere var det ikke 100 % bestemt om det kun var www.openofficeschool.org (og -.com og -.net) som skulle bruke dette systemet, men nå er jeg overbevist om at det vil bli publisert uendelig mye mer stoff med dette programmet. Jeg ofrer noe funksjonalitet, får litt ekstra funksjonalitet, og får i tillegg en hel masse forenklinger! Som f.eks. denne bloggen.

Neste gang blir det antakelig mer om www.openofficeschool.org...

Cheers!
Comments

Første innlegg!

Dette her er bare en liten test for å sjekke hvordan i allverden dette hver blir seende ut, ikke noe mer. Skal også teste med å sette inn et aldri så lite bilde her.

DSC05102
Comments
Neste side