Mer musikk, noe nytt og spennende!

Har lagt til bl.a. Megadeth og Masterplan -- sjekk spesielt sistnevnte, som kan være en positiv overraskelse for mange... De fleste i bandet er fra Tyskland, men vokalisten er faktisk den norske sangeren Jørn Lande! Legg også merke til det tyske bandet Rage (som ikke må forveksles med Rage Against the Machines). I tillegg har jeg lagt til noe snadder fra Kamelot, et norsk-amerikansk goth-prog-metal-band. Mycket bra også det :-)
Comments

Bruce Dickinson på malmin.org

Har lagt til noen Bruce Dickinson-videoer her.
Comments

Nyhet - Musikkvideoer her på malmin.org!

Du kan nå finne musikkvideoer her på malmin.org, bare sjekk her eller bruk menyen til venstre!

I første omgang må vi selvsagt starte med Iron Maiden, siden de vel antakelig er størst, eller hva?!? ;-)
Comments

Løp og kjøp! Toto har kommet ut med ny plate!

For kun få dager siden slapp Toto sin hittil siste plate, "Falling in Between". Som overskriften antyder -- løp og kjøp! Fort!

Dette er heite saker -- tittelmelodien starter festen, med rett og slett heavy-inspirert sang, og har tydeligvis latt seg inspirere av Dream Theater. Meget vellykket.

Denn plata er spekket av perler, med gospelinspirerte "Spiritual Man", og nydelige "Bottom of your Soul". Plata er veldig variert, og selv om jeg hører den for n-te gang i dag, er jeg enda på "oppadgående" :-)

Jeg kjøpte den på iTunes (klikk her for direkte link til plata) for usle NOK 80,00 -- den er verd prisen og vel så det. Dersom alle plater var så gjennomarbeidet gode på alle nivåer som denne, skulle jeg ikke klaget på de sinnssvake prisene til platebransjen...

Det går ikke an å beskylde gutta i Toto for ikke å fornye seg og å være kjedelige!

Ut fra beskrivelsen går jeg ut fra at terningkast er unødvendig å røpe her (siden sekseren er såpass soleklar som dette, mener jeg ;-)).

RoarFalling In Between

Comments
Neste side